شما اینجا هستید:   خانه

میزبانی


دسته    :    آموزش جهانگردی
شرح

درباره دوره:

در اداره‌ کردن رستوران‌ها باید مهارت، کاردانی، تحرک و فعالیت و کارورزی فوق‌العاده‌ای را انتظار داشت و فردی را برای این کار در نظر گرفت که توانائی انجام تشریفات رستوران را به شکل قابل قبولی داشته باشد و آگاهانه این کار سنگین را بپذیرد. مدیر تشریفات می‌تواند با استفاده از ابتکار، تجارب و حسن سلیقه خود خدمت شایان توجهی به میهمانان عرضه کرده، مشتریان را مجذوب ساخته و همچنین هتل و رستوران را در سطح بالا‌تر و قابل‌پسند‌تری جلوه دهد.

وب سایت مجتمع نخبگان زنجان در حال بروز رسانی می باشد

با عرض پوزش
هم‌اکنون سایت مجتمع نخبگان زنجان درحال به‌روزرسانی است.
لطفاً دقایقی دیگر مراجعه نمایید.
با تشکر

اساتید مجتمع نخبگان زنجان