شما اینجا هستید:   خانه

میزبانی


دسته    :    آموزش جهانگردی
شرح

درباره دوره:

در اداره‌ کردن رستوران‌ها باید مهارت، کاردانی، تحرک و فعالیت و کارورزی فوق‌العاده‌ای را انتظار داشت و فردی را برای این کار در نظر گرفت که توانائی انجام تشریفات رستوران را به شکل قابل قبولی داشته باشد و آگاهانه این کار سنگین را بپذیرد. مدیر تشریفات می‌تواند با استفاده از ابتکار، تجارب و حسن سلیقه خود خدمت شایان توجهی به میهمانان عرضه کرده، مشتریان را مجذوب ساخته و همچنین هتل و رستوران را در سطح بالا‌تر و قابل‌پسند‌تری جلوه دهد.

اساتید مجتمع نخبگان زنجان