آدرس صفحات
شما اینجا هستید:
خانه
میزبانی
دسته : آموزش جهانگردی
درباره دوره:
در اداره کردن رستورانها باید مهارت، کاردانی، تحرک و فعالیت و کارورزی فوقالعادهای را انتظار داشت و فردی را برای این کار در نظر گرفت که توانائی انجام تشریفات رستوران را به شکل قابل قبولی داشته باشد و آگاهانه این کار سنگین را بپذیرد. مدیر تشریفات میتواند با استفاده از ابتکار، تجارب و حسن سلیقه خود خدمت شایان توجهی به میهمانان عرضه کرده، مشتریان را مجذوب ساخته و همچنین هتل و رستوران را در سطح بالاتر و قابلپسندتری جلوه دهد.