آداب معاشرت در تجارت بین الملل (مقدماتی)

مخاطبین دوره:

این دوره برای افرادی که نیاز به برقراری ارتباط در محیط های بین المللی دارند، قابل استفاده است.

روش ارائه محتوا:

کارگاه های کاربردی

اهداف دوره:

  1. آموزش رفتارهای تعریف شده‌ی رسمی در موقعیت‌ های تعاملی در عرصه‌ی مراودات بین‌ الملل
  2. در این دوره فراگیران محترم اصول تشریفات و قواعد ارتباط در برخورد های رسمی را فرا گرفته و از قوانین رایج آگاه می شوند.

مخاطبین دوره:

مدیران ارشد و میانی سازمان همچنین سرپرست واحد ها

سرفصل های آموزشی:

  • خدمات و ویژگی های آن
  • آشنایی با پروتکل تشریفات و تاریخچه آن
  • آشنایی با ارتباط کلامی
  • آشنایی با ارتباط غیر کلامی
  • آموزش اصول صرف غذا و میان وعده در مهمانی ها و ضیافت ها
  • آموزش پروتکل های مرتبط با البسه، باید ها و نباید ها
  • کارت ویزیت، باید ها و نباید ها
  • تبادل هدایا و آداب مرتبط
  • برنامه ریزی جلسات و ضیافت ها
  • شناخت انواع سالن های جلسات و اهمیت جایگاه ها
  • برنامه ریزی پذیرایی غذایی و میان وعده ها
  • اسکان مهمانان و قواعد استقرار آنان
  • کارگاه جلسه صبحانه کاری و آداب استفاده از بوفه غذایی در یکی از هتل های مطرح
  • کارگاه ضیافت ناهار یا شام با حضور در یکی از رستوران های مطرح


برچسب ها

آداب معاشرت در تجارت بین الملل (مقدماتی)