آدرس صفحات
شما اینجا هستید:
خانه
آموزشی مدیریت هتلداری
دسته : آموزش جهانگردی

ر جامعه امروزي صنعت گردشگري به دليل گستردگي که به وجود آورده است باعث جذب افراد در رشته هتلداری شده است و روز به روز بر ارزش آن مي افزايد به گونه اي که صنعت هتلداری بزرگترين و پر مخاطب ترين صنعت در دنيا معرفي شده است.
درباره دوره
مدیريت (عمومی و تخصصی)هتلداری رشتهای کاربردی است که فراگیران در آن با مشخصات انواع مؤسسات پذیرایی ، انواع سرويس دهی در هتل ها، اصول و روابط در هتل ها ، طبقه بندی مدیريت قسمت های مختلف هتل و بهداشت کار و ایمنی در محیط آشپزخانه مؤسسات پذیرایی و به طور کلی اداره و مدیريت مناسب یک هتل، رستوران و … آشنا میشوند.
فصل اول
- تاریخچه هتلداری و گردشگری
- تاریخچه هتل
- هتل های تاریخی
- تأثير مدیریت بر زندگی انسانها
- جهانگردی نيروی محرکه ای برای فقرزدایی – اشتغال زایی و تکنولوژی در هتلداری
- کمبود و نواقص صنعت هتلداری:
- هتل نمونه
فصل دوم
- طبقه بندی واحد های اقامتی
- انواع واحد اقامتی
- متل(Motel)
- هتل پانسيون Hotel Pension:
- ريزورت هتل Resort Hotel:
- هتل آپارتمان Apartment Hotel:
- انواع هتل ها بر حسب ستاره
- انواع اتاق در هتل ها
- انواع تخت در هتل
- انواع سرويس در هتل ها
- محل و شرايط احداث هتل
فصل سوم
- مدیریت هتلها
- تأثیر مدیریت در هتل
- روشهـاي مديريت هتل
- ارتباطات مدیریت
- مدیر هتل موفق
- تأثیر تولید کنندگان بر مدیریت و هتل
- مدیر تشریفات یا مدیر رستورانهای هتل
- معاون مدیر هتل
- مدیر شب
- شرح شغلی مدیر وقت هتل
فصل چهارم
- اصول پذیرش میهمان
- تعریف ارتباط و انواع آن
- اصول و روابط در هتل ها
- اجزاء و مؤلفه هاي فرآیند پذيرش
- گرفتن اطلاعات از ميهمان هتل
- شيوه پذيرش ميهمان
- تطابق ويژه
- فهرست اتاق
فصل پنجم
- امکانات هتل ها
- مهندسی منو رستوران مراکز اقامتی
- استاندارد کاری در پذیرش و خدمات دهی به میهمانان هتل در رستوران
- برنامه های کاری تاسیسات هتل و نقش آن
- نحوه چینش ترولی خانه داری در هتل
- فرانت آفیس
- شرح شغلی کانسیرج در هتل ها
- نحوه رسیدگی به میهمانان VIPو VVIP در هتل ها
- نحوه رسیدگی به شکایات میهمانان در پذیرش
فصل ششم
- بازاریابی و فروش در مراکز اقامت عمومی
- مدیریت بر درآمد ها در هتل ها
- تکنیک های افزایش فروش در هتل و رستوران – Upselling
- نحوه اجرای تکنیک های افزایش فروش در هتل
- آموزش استفاده از Upselling به کارکنان
- زبان بدن در مذاکرات مدیران هتل
- استراتژی های قیمت گذاری در هتل ها
- آمیخته های بازاریابی در هتل ها
فصل هفتم
- پذیرشگر هتل
- چارت سازمانی فرونت آفیس
- وظایف متصدی پذیرش هتل
- مهارت های حرفه ای یک کارمند پذیرش:
- روشهاي رزرواسيون
- تحصیلات لازم
- بازارکار و آینده شغلی
- میزان درآمد متصدی پذیرش هتل
- شخصیت های مناسب این شغل
- ظاهر و نمای کارکنان حرفه ای بخش فرانت آفیس:
فصل هشتم
- روانشناسی هتلداری
- رفتار خوب با میهمانان
- روابط عمومی در هتل
- خوب گوش دادن به مشتری
- سازماندهی پذیرش در هتل
وب سایت مجتمع نخبگان زنجان در حال بروز رسانی می باشد
با عرض پوزش
هماکنون سایت مجتمع نخبگان زنجان درحال بهروزرسانی است.
لطفاً دقایقی دیگر مراجعه نمایید.
با تشکر