آدرس صفحات
شما اینجا هستید:
خانه
آموزشی مدیریت هتلداری
دسته : آموزش جهانگردی
ر جامعه امروزي صنعت گردشگري به دليل گستردگي که به وجود آورده است باعث جذب افراد در رشته هتلداری شده است و روز به روز بر ارزش آن مي افزايد به گونه اي که صنعت هتلداری بزرگترين و پر مخاطب ترين صنعت در دنيا معرفي شده است.
درباره دوره
مدیريت (عمومی و تخصصی)هتلداری رشتهای کاربردی است که فراگیران در آن با مشخصات انواع مؤسسات پذیرایی ، انواع سرويس دهی در هتل ها، اصول و روابط در هتل ها ، طبقه بندی مدیريت قسمت های مختلف هتل و بهداشت کار و ایمنی در محیط آشپزخانه مؤسسات پذیرایی و به طور کلی اداره و مدیريت مناسب یک هتل، رستوران و … آشنا میشوند.
فصل اول
- تاریخچه هتلداری و گردشگری
- تاریخچه هتل
- هتل های تاریخی
- تأثير مدیریت بر زندگی انسانها
- جهانگردی نيروی محرکه ای برای فقرزدایی – اشتغال زایی و تکنولوژی در هتلداری
- کمبود و نواقص صنعت هتلداری:
- هتل نمونه
فصل دوم
- طبقه بندی واحد های اقامتی
- انواع واحد اقامتی
- متل(Motel)
- هتل پانسيون Hotel Pension:
- ريزورت هتل Resort Hotel:
- هتل آپارتمان Apartment Hotel:
- انواع هتل ها بر حسب ستاره
- انواع اتاق در هتل ها
- انواع تخت در هتل
- انواع سرويس در هتل ها
- محل و شرايط احداث هتل
فصل سوم
- مدیریت هتلها
- تأثیر مدیریت در هتل
- روشهـاي مديريت هتل
- ارتباطات مدیریت
- مدیر هتل موفق
- تأثیر تولید کنندگان بر مدیریت و هتل
- مدیر تشریفات یا مدیر رستورانهای هتل
- معاون مدیر هتل
- مدیر شب
- شرح شغلی مدیر وقت هتل
فصل چهارم
- اصول پذیرش میهمان
- تعریف ارتباط و انواع آن
- اصول و روابط در هتل ها
- اجزاء و مؤلفه هاي فرآیند پذيرش
- گرفتن اطلاعات از ميهمان هتل
- شيوه پذيرش ميهمان
- تطابق ويژه
- فهرست اتاق
فصل پنجم
- امکانات هتل ها
- مهندسی منو رستوران مراکز اقامتی
- استاندارد کاری در پذیرش و خدمات دهی به میهمانان هتل در رستوران
- برنامه های کاری تاسیسات هتل و نقش آن
- نحوه چینش ترولی خانه داری در هتل
- فرانت آفیس
- شرح شغلی کانسیرج در هتل ها
- نحوه رسیدگی به میهمانان VIPو VVIP در هتل ها
- نحوه رسیدگی به شکایات میهمانان در پذیرش
فصل ششم
- بازاریابی و فروش در مراکز اقامت عمومی
- مدیریت بر درآمد ها در هتل ها
- تکنیک های افزایش فروش در هتل و رستوران – Upselling
- نحوه اجرای تکنیک های افزایش فروش در هتل
- آموزش استفاده از Upselling به کارکنان
- زبان بدن در مذاکرات مدیران هتل
- استراتژی های قیمت گذاری در هتل ها
- آمیخته های بازاریابی در هتل ها
فصل هفتم
- پذیرشگر هتل
- چارت سازمانی فرونت آفیس
- وظایف متصدی پذیرش هتل
- مهارت های حرفه ای یک کارمند پذیرش:
- روشهاي رزرواسيون
- تحصیلات لازم
- بازارکار و آینده شغلی
- میزان درآمد متصدی پذیرش هتل
- شخصیت های مناسب این شغل
- ظاهر و نمای کارکنان حرفه ای بخش فرانت آفیس:
فصل هشتم
- روانشناسی هتلداری
- رفتار خوب با میهمانان
- روابط عمومی در هتل
- خوب گوش دادن به مشتری
- سازماندهی پذیرش در هتل