شما اینجا هستید:   خانه

آموزش مهمانداری رستوران واغذبه


دسته    :    آموزش وفنون مهمانداری
شرح

  

آموزش رستوران (اصول پذیرایی و مهمانداری

1.آشنايي با صنعت مهمانداري

2. بهداشت فردي، جمعي، محيطي، ظروف پذيرايي و مواد غذايي

3.آشنايي با وسايل و تجهيزات، ميز و صندلي و نحوه آرايش آن ها

4.آشنايي با انواع سرویس های بین المللی

5.نحوه آماده سازي سالن رستوران و چيدن ميزها

6.آشنايي با نحوه سرو غذاها

7.آشنايي با نحوه سرو نوشيدني ها (چاي، قهوه، كافه گلاسه، بستني و . . . )

8.ارتباط ميزبان با آشپزخانه

9.منو شناسي و منو نويسي براي پيش غذاها، غذاهاي اصلي، دسرها(ايراني و خارجي)

10.آداب معاشرت با مهمانان، همكاران و ايجاد ارتباط با آن ها

11.روش هاي برگزاري مهماني ها و جشن ها

12. مهارت مديريت زمان و کارتيمي در مهمانداري و پذيرايي

 

وب سایت مجتمع نخبگان زنجان در حال بروز رسانی می باشد

با عرض پوزش
هم‌اکنون سایت مجتمع نخبگان زنجان درحال به‌روزرسانی است.
لطفاً دقایقی دیگر مراجعه نمایید.
با تشکر

اساتید مجتمع نخبگان زنجان