دسته : آموزش وفنون مهمانداری
شرح
آموزش رستوران (اصول پذیرایی و مهمانداری
1.آشنايي با صنعت مهمانداري
2. بهداشت فردي، جمعي، محيطي، ظروف پذيرايي و مواد غذايي
3.آشنايي با وسايل و تجهيزات، ميز و صندلي و نحوه آرايش آن ها
4.آشنايي با انواع سرویس های بین المللی
5.نحوه آماده سازي سالن رستوران و چيدن ميزها
6.آشنايي با نحوه سرو غذاها
7.آشنايي با نحوه سرو نوشيدني ها (چاي، قهوه، كافه گلاسه، بستني و . . . )
8.ارتباط ميزبان با آشپزخانه
9.منو شناسي و منو نويسي براي پيش غذاها، غذاهاي اصلي، دسرها(ايراني و خارجي)
10.آداب معاشرت با مهمانان، همكاران و ايجاد ارتباط با آن ها
11.روش هاي برگزاري مهماني ها و جشن ها
12. مهارت مديريت زمان و کارتيمي در مهمانداري و پذيرايي