شما اینجا هستید:   خانه

آموزش برنامه نویسی اندروید

 

آموزش برنامه نویسی اندروید در مجتمع نخبگان زنجان، شما می توانید برای آموزش تخصصی و پیشرفته برنامه نویسی اندروید از دوره های آموزش دوره های اندروید در مجتمع نخبگان زنجان  استفاده کنید. در ادامه توضیحات بیشتری در این رابطه خواهیم داد با ما همراه باشید.

تقریبا ۱۰ سال از عرضه‌ اندروید می ‌گذرد و حالا به لطف بیش از ۲ میلیارد کاربر، اندروید به پر طرفدار ترین سیستم‌ عامل جهان بدل شده است. اندروید به انگلیسی Android، سیستم عاملی برای گوشی های هوشمند و تبلت هاست. اکثر برندهای تولید کننده گوشی های هوشمند از سیستم عامل اندروید بهره می گیرند. در طی سال‌ های متمادی شاهد عرضه‌ نسخه های متعدد و متفاوتی از اندروید بوده‌ ایم، ویرایش ‌هایی از اندروید که توانستند برای مخاطبان خود راحتی را در یک قالب مدرن ایجاد کنند. کاری که باعث شده شاهد افزایش روز افزون مخاطبان این سیستم عامل محبوب باشیم. البته این نکته قابل ذکر است که به دلیل متن ‌باز بودن و مشخصه ‌های انعطاف ‌پذیر این سیستم‌ عامل، حضور اندروید محدود به گوشی ‌ها نمانده و گجت‌ های متعددی مانند کنسول ‌های بازی، یخچال‌ های هوشمند و دیگر موارد از اندروید بهره می ‌برند.

تاریخچه اندروید

 

اندروید به عنوان یک نرم افزار دوربین شروع به کار کرد. در سال 2003 میلادی، اندی روبین و اعضای تیمش، اندروید را با استفاده از کد اصلی لینوکس به عنوان یک سیستم عامل Open Source توسعه داده و به یک سیستم عامل جهانی که همه شرکت ‌های سازنده دوربین بتوانند از آن استفاده کنند، تبدیل کردند. در طول توسعه این سیستم عامل برای نسخه ‌های جدید تر، روبین متوجه شد که گوشی‌ های هوشمند آینده جالبی دارند و اندروید را به گونه ‌ای تغییر داد که به عنوان یک سیستم عامل موبایل عمل کند. این ایده برای سرمایه گذاران جذاب نبود زیرا در آن زمان سیستم عامل‌ های ویندوزفون، سیمبین و… بازار را در اختیار داشتند. همین امر موجب شد که روبین و تیمش با کمبود سرمایه مواجه شده و فرآیند توسعه این سیستم عامل را متوقف کردند.

در نهایت، هدیه سخاوتمندانه شخصی به روبین، اعضای تیم او را در کنار یک دیگر نگه داشت و پس از توسعه سیستم عامل اندروید موبایل در سال ۲۰۰۵ میلادی، گوگل آن را به قیمت ۵۰ میلیون دلار خریداری کرد. تیم توسعه دهنده اندروید زیر نظر گوگل برای پیشبرد سیستم عاملی کار کرد که به خوبی روی انواع تلفن ‌های همراه عمل می ‌کرد. با این حال، در سال ۲۰۰۷ میلادی، ورود گوشی آیفون به بازار، اعضای تیم روبین را بر آن داشت تا سیستم عامل اندروید را تغییر دهند و امکان استفاده از آن در گوشی‌ های لمسی را فراهم آورند. به این ترتیب، HTC Dream، به عنوان اولین تلفن هوشمند و لمسی اندرویدی تولید شد. از آن زمان تاکنون میلیون‌ ها گوشی اندرویدی طراحی و روانه بازار شده و اندروید به عنوان محبوب ‌ترین سیستم عامل در جهان شناخته می‌ شود.

Open Source به چه معناست

 

Open Source اساساً به چیزی اطلاق می ‌شود که امکان ویرایش و اشتراک ‌گذاری آن برای همه فراهم است زیرا طراحی آن در دسترس عموم مردم قرار دارد. این اصطلاح، در توسعه نرم‌‌ افزار و ایجاد یک روش خاص در تولید برنامه ‌های کامپیوتری ریشه دارد؛ با این حال، امروزه اصطلاح اپن ‌سورس مجموعه‌ ای از مرزها و ارزش‌ ها را تعریف می‌ کند که در مجموع رویکرد اپن‌ سورسی نامیده می‌ شوند. در واقع مهم ‌ترین و اولین چیزی که هر برنامه نویسی موبایل برای ساخت اپلیکیشن اندرویدی به آن نیاز دارد، سورس اندروید است. خوشبختانه این سورس کدها در داخل کتابخانه اندروید موجود است و هر کسی می ‌تواند به راحتی و به صورت اپن سورس و بدون هیچ منع قانونی برای ساخت برنامه‌ های موبایلی خود مورد استفاده قرار دهد. 

با استفاده از سورس اندروید اپن، شرکت‌ ها به جای فعالیت روی اپلیکیشن خود و ساخت آن از ابتدا که مستلزم پرداخت هزینه ‌های بسیاری است، از نمونه ‌های کدهای موجود استفاده کرده و با تعمیم آن به حالت پیشرفته، برنامه موبایل مورد دلخواه خود را می ‌سازند. این مسئله باعث افزایش استفاده افراد از اینترنت و در نتیجه سرویس‌ های ساخته شده توسط گوگل می ‌شود که این می ‌تواند مهم ‌ترین مزیت برای گوگل باشد. برای همین است که مدیران گوگل همیشه بر اپن بودن سورس اندروید و دیگر برنامه ‌ها تأکید می ‌کنند. در واقع، گوگل با این کار به دنبال افزایش درآمد خود است. آن‌ ها معتقد هستند که اینترنت برای همه مردم جهان است و آن ‌ها باید به راحتی به سرویس‌ های آن دسترسی داشته باشند. از این رو، با تغییر استراتژی به سمت برنامه‌ های اپن سورس اندروید که توسط همین شرکت مورد پشتیبانی قرار می‌ گیرد، به راحتی سرویس و کدهای مورد نیاز را در اختیار برنامه نویسان قرار می ‌دهد که می‌ تواند در ادامه، برنامه‌ های پیشرفته ‌تری را به فروش برساند.

مزایای استفاده از برنامه نویسی اندروید

 

۱- منبع باز است

همانطور که در بالا نیز بیان کردیم این یکی از بزرگ ترین مزیت های سیستم عامل اندروید است. از آن جا که کد منبع برای همه باز است، توسعه دهندگان و تولید کنندگان دستگاه می توانند به راحتی به منبع منبع دسترسی پیدا کرده و در صورت لزوم مطابق با سازگاری سخت افزاری خود، تغییرات لازم را انجام دهند.

2- فروشگاه بازی کاربر پسند

هم فروشگاه بازی Google و هم فروشگاه Apple دارای مجموعه ای از بیش از ۱ میلیون برنامه هستند که طبق خواسته های آن ها قابل بارگیری و استفاده کاربران است.

۳- توسعه برنامه آسان و مقرون به صرفه

توسعه برنامه هنگامی که از سیستم عامل Android استفاده می شود بسیار آسان و مقرون به صرفه است. شما به راحتی می توانید برنامه خود را توسعه داده و بدون نیاز به پرداخت هزینه های قابل توجه توسعه، آن را در فروشگاه بازی لیست کنید.

۴- ابزارک ها

ابزارک ها، یا برنامه های خود حاوی، هنگام کارکرد بسیار مفید هستند. ابزارک ها به ارائه تجربه بهتر کاربر و کارکردهای آسان جهت یابی کمک می کنند.

۵- گزینه ذخیره سازی قابل گسترش

هر زمان که می خواهید ظرفیت ذخیره سازی دستگاه های اپل مانند آیفون یا آیپد را افزایش دهید، باید برای یک به روزرسانی گران قیمت پیش بروید و دردسرهای زیادی را به همراه دارد. اما در مورد دستگاه های اندروید، شما به سادگی می توانید کارت حافظه micro SD را در شکاف کارت دستگاه خود وارد کرده و مطابق نیاز خود حافظه را گسترش دهید.

درآمد برنامه نویسی اندروید

 

اگر زمان کافی برای برنامه نویسی اندروید صرف کنید و بتوانید برنامه نویس خوبی باشید درآمد خیلی عالی خواهید داشت. شاید اسم برخی از مارکت های اندرویدی به گوش شما خورده باشد مثل گوگل پلی، کافه بازار و… . شما می توانید یک اپلیکیشن با کیفیت و کاربردی تولید کنید و در یکی از مارکت ها منتشر کنید که اگر این کار را بکنید می توانید کارفرمای خودتان باشید و با لذت به کارتان برسید و کسب درآمد هم بکنید. اگر به تعداد فروش و دانلود اپلیکیشن های خوب نگاهی بیاندازی متوجه می شوید درآمدش انقدر زیاد است که ارزش وقت گذاشتن و یادگیری را دارد.

اگر به مارکت های اندرویدی علاقه مند نباشید می توانید در شرکت های مختلفی به عنوان توسعه دهنده اندروید استخدام شوید که این هم بازار کار عالی دارد. کافیست به آگهی های استخدام نگاهی بیاندازید. روش دیگر کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید کار فریلنسر هست که پروژه ها را از راه دور بگیرید و در خانه انجام دهید و تحویل دهید. برای این کار هم پلتفرم های ایرانی و جهانی وجود دارد که می توانید استفاده کنید. پرداخت درون برنامه ای اپلیکیشن ها و قراردادن تبلیغات دیگران یا پوش نوتیفیکشن نیز روش های مرسوم کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید هست که سریعا شما را به پول می رساند و حساب بانکی شما رشد می کند. مخصوصا برای دانشجو ها و دانش آموزان که به دنبال یه راه سریع درآمد هستند. البته برای برنامه نویسان پیشرفته درآمد خیلی بالاتر از این موارد هست.

آیا شروع برنامه نویسی اندروید سخت است

 

این سوالی است که در ذهن بسیاری از علاقه مندان به برنامه نویسی اندروید شکل می ‌گیرد. اما اجازه دهید یک واقعیت را با شما در میان بگذاریم. هیچ کاری در دنیا سخت نیست، به شرطی که از راه و روش مناسبی برای یادگیری آن کار استفاده کنید. سخت یا آسان بودن یک مفهوم کاملا نسبی است که می ‌تواند معنای متفاوتی را برای افراد مختلف داشته باشد. این گونه سوالات مانند این است که از کسی که بر روی طنابی باریک راه می‌ رود بپرسید که آیا راه رفتن روی طناب سخت است، قطعا پاسخ چنین کسی که راه رفتن بر روی زمین و طناب برای او یکسان است، خیر خواهد بود.

اگر بخواهیم معیار دیگری به جای سخت یا آسان بودن یادگیری کارها ارائه دهیم بهتر است، زمان مورد نیاز برای تمرین آن کار را مورد بررسی قرار دهیم. برخی از کارها با کمی تمرین یاد گرفته می‌ شوند و برخی دیگر نیاز به پشتکار بیشتری دارند. برنامه نویسی اندروید هم از این قانون مستثنی نیست. بنابراین اگر پشتکار و علاقه به یادگیری برنامه نویسی اندروید داشته باشید با استفاده از آموزش ‌های مناسب و تمرین، در بازه ای تقریبا 6 ماهه قادر به برنامه نویسی اپلیکیشن‌ های اندرویدی خواهید بود.

بهترین راه برای یادگیری زبان اندروید چیست

 

یکی از ساده ‌ترین و مطمئن ‌ترین راه‌ ها برای یادگیری برنامه نویسی استفاده از کلاس‌ ها و دوره‌ های حضوری برنامه نویسی است. در این کلاس‌ ها شما می ‌توانید سوال‌ های خود را مستقیماً از استاد بپرسید. ارتباط چشمی با استاد به شما احساس دلگرمی می ‌دهد. استرس تمرین‌ های کلاسی شما را وادار به کد زدن می ‌کند. و مهم‌ تر از همه اینکه کلاس‌ های برنامه نویسی معمولاً فضای خوبی برای ایجاد حلقه ‌های ارتباطی هستند. این حلقه‌ های ارتباطی بعدها برای تبادل پروژه و ایجاد تیم به شما کمک خواهند کرد. در کلاس های برنامه نویسی شما به صورت زنده فرآیند کد زدن را تماشا می ‌کنید و یا خودتان در آن دخیل هستید. یعنی در نوشتن بهتر پروژه نظر می ‌دهید و ایده‌ های خود را بیان می‌ کنید. در صورت تشکیل تیم‌ های برنامه نویسی هم برای ایجاد پروژه شما به طور عملی با کار تیمی آشنا می ‌شوید. در ضمن فضای این کلاس باعث ایجاد حس رقابت در شما می‌ شوند و از این طریق انگیزه شما را برای تلاش بیشتر زیاد می ‌کنند.

 مجتمع نخبگان زنجان دوره های آموزش برنامه نویسی و آموزش برنامه نویسی اندروید را فراهم کرده تا علاقمندان به یادگیری برنامه نویسی اندروید در این دوره ها بدون اتلاف وقت شرکت کنند. این دوره های آموزشی زیر نظر اساتید برجسته برنامه نویسی برگزار می شود از این رو هنرجویان می توانند با اطمینان خاطر در این دوره ها شرکت کنند. همینطور به هنرجویانی که در این دوره ها شرکت می کنند مدرک معتبر دوزبانه مجتمع نخبگان زنجان تعلق می گیرد. مدرک معتبر مجتمع نخبگان زنجان یکی از معتبرترین مدارک مراکز آموزشی ایران در مجامع بین المللی شناخته می شود، دلیل این اعتبار سطح بالای دوره های آموزشی برگزار شده در مجتمع نخبگان زنجان آن می باشد.

دو سوال متداول

 

  • زبان اصلی برنامه نویسی اندروید چیست؟

چندین زبان برنامه نویسی برای برنامه نویسی اندروید وجود دارد ولی اصلی ترین زبان های برنامه نویسی اندروید جاوا و کاتلین می باشد و بیشتر از زبان برنامه نویسی جاوا برای انجام برنامه نویسی اندروید استفاده می شود. جاوا زبان رسمی برنامه نویسی اندروید می باشد و گوگل بیشترین پشتیبانی را از این زبان می کند و اکثر اپلیکیشن های اندروید به کمک این زبان طراحی شده اند.

  • پیش نیاز یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید چیست؟

همان طور که گفتیم زبان اصلی برنامه نویسی اندروید زبان جاوا می باشد و یعنی قبل از این که به برنامه نویسی اندروید بپردازید، باید به زبان برنامه نویسی جاوا تسلط داشته باشید. یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید به پیش نیاز زبان برنامه نویسی جاوا نیاز دارد که هنرجویان ابتدا باید این دوره را به صورت جداگانه پشت سر بگذارند. اگر هنرجویان از قبل به زبان برنامه نویسی جاوا تسلط داشته اند می توانند در دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید شرکت نمایند.

 

 



Facebook    Google    LinkedIn    Twitter

برچسب ها

برنامه نویسی اندروید  

اساتید مجتمع نخبگان زنجان