شما اینجا هستید:   خانه

چرا سی شارپ

هر آنچه درباره زبان برنامه نویسی سی شارپ باید بدانید را در این مقاله بیان خواهیم کرد، با ما همراه شوید. زبان برنامه نویسی سی شارپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین زبان های ساختاری و شیء گرا توانسته نقش مهمی در اجرای پروژه های برنامه نویسی تحت ویندوز و همچنین تحت وب داشته باشد. اگر شما بخواهید کار خود را به عنوان یک توسعه ‌دهنده آغاز کنید بهتر است با ویژگی و کاربرد زبان برنامه نویسی C# بیشتر آشنا شوید. در این مطلب ما می ‌خواهیم بیشتر کاربردهای زبان برنامه نویسی C#  را مورد بررسی قرار دهیم و دلیل محبوبیت این زبان برنامه‌ نویسی را بدانیم.

سی شارپ از کجا آمده است

از آنجایی که نیاز پدر اختراع است، دلیل به وجود آمدن سی شارپ هم چیزی جز یک نیاز بزرگ نبود. مایکروسافت برای پیش برد اهداف خود در توسعه‌ برنامه‌ های گوشی‌ های مایکروسافت، سیستم عامل ویندوز و بقیه‌ پلتفرم‌ های تحت نظر خود نیاز به یک زبان برنامه ‌نویسی دقیق و راحت داشت. برای همین منظور اجازه‌ استفاده از جاوا را از شرکت سان میکروسیستم گرفت. اما مایکروسافت به دنبال زبانی بود که بتوانید از آن به صورت مستقل برای سیستم‌عامل ‌های تحت نظر خود استفاده کند. به دلیل عدم توافق بر روی این مسئله با شرکت سان اکوسیستم، مایکروسافت به فکر توسعه‌ یک زبان برنامه ‌نویسی مستقل، کاربردی و البته آسان بود. آن ‌ها C++ را به عنوان الگو در نظر گرفتند و در عرض یک سال از سال 1999 تا 2000 سی شارپ را توسعه دادند. مایکروسافت در سال ‌های بعد از آن به شدت برای توسعه این زبان سرمایه گذاری کرد. البته درست است که زبان سی شارپ بر پایه زبان های C و ++C ساخته شده است اما استفاده از آن نسبت به زبان های فوق آسان تر است.

این زبان محبوب دارای مجموعه وسیعی از کتابخانه ‌ها برای انجام وظایف مختلف برنامه نویسی است. مایکروسافت سی شارپ را به عنوان زبان رسمی دات نت فریمورک طراحی کرد. هر چیزی که در دانت فریمورک نوشته شده باشد، در ویندوز اجرا می شود، در نتیجه زبان سی شارپ به یکی از زبان های رسمی برای توسعه برنامه های ویندوزی مبدل شده است. با معرفی NET Core. سی شارپ در زمان کنونی می تواند برای ساخت برنامه های مکینتاش، لینوکس و… استفاده شود. این زبان برنامه نویسی پشتش به حمایت مایکروسافت گرم است پس به این زودی ها از بین نمی رود. این زبان تقریباً به مدت بیست سال است که در توسعه برنامه های مختلف استفاده می شود و در این مدت ویژگی های فوق العاده ای به آن اضافه شده است به طور خلاصه این زبان برای انجام هر کاری در برنامه نویسی طراحی شده است.

چرا سی شارپ

 

دلایل بسیاری برای محبوبیت زبان سی شارپ وجود دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– آسان بودن یادگیری برنامه نویسی سی شارپ:

سی شارپ جزء زبان های سطح بالا است و به زبان های برنامه نویسی چون  C, C++ و جاوا نزدیک است؛ بنابراین یادگیری این زبان آسان است و شما با داشتن یک منبع مناسب می توانید به خوبی این زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید.

– استفاده گسترده از زبان سی شارپ برای توسعه برنامه های دسکتاپ (ویندوز) و تحت وب:

زبان C# به صورت گسترده برای تولید برنامه های دسکتاپ ، تحت وب و Web service ها مورد استفاده قرار می گیرد؛ مایکروسافت با خرید شرکت  Xamarin قدم بزرگی در مسیر رشد هر چه بیشتر استفاده از زبان #C برداشت. Xamarin امکانی را فراهم کرده است که به سادگی می ‌توان با استفاده از زبان #C برای دستگاه ‌های اندرویدی و iOS اپلیکیشن موبایل تولید کرد.

– استفاده از زبان سی شارپ برای تولید بازی:

زبان سی شارپ به صورت گسترده برای تولید بازی های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

– زبان #C دارای برنامه های تحت وب یکپارچه ای است:

کدنویسی آسان در نرم افزار ویژوال استودیو که قدرتمندترین IDE موجود برای برنامه نویسی است. زبان برنامه نویسی سی شارپ دارای کتابخانه بزرگی است که می تواند عملکرد سطح بالاتری نسبت به دیگر زبان ها همچون جاوا و C++ ارائه دهد.

– بازار کار عالی در ایران و خارج از ایران

– پشتیبانی و بروزرسانی مداوم توسط شرکت مایکروسافت

– زبان برنامه نویسی C# کاملا شیء گرا است

 آینده زبان برنامه نویسی سی شارپ

 

کمتر کسی فکر می کرد که سی شارپ در ایران بتواند موفق شود و روزهای اولی که برنامه نویسان کار خود را با سی شارپ شروع کردند رفته رفته به این زبان علاقمند شدند و به راحتی می توانند با آن کار کنند و برنامه های مختلفی طراحی کنند. حالا سوال پیش میاید که چرا سی شارپ نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی زود تر در ایران جا افتاد؟

زبان برنامه نویسی سی شارپ نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی راحت تر می باشد و محیط برنامه نویسی یعنی نرم افزار ویژوال استدیو که به صورت تخصصی برای سی شارپ می باشد، یک محیط بسیار عالی با تمام امکانات می باشد و برنامه نویسی به تمامی ویژگی های آن دسترسی دارد. این زبان زبانی کاربردی و تمام نشدنی خواهد بود چرا که نسخه های جدید آن نیز هر چند وقت یک بار توسط مایکروسافت ارائه می ‌شود و دارای قابلیت‌ های جدیدی است. بدون شک یکی از محبوب ترین و پر کاربرد ترین زبان های برنامه نویسی حال حاضر دنیا، سی شارپ نام دارد و بر اساس آخرین تحقیقات صورت گرفته این زبان جزو 5 زبان برنامه نویسی برتر در دنیا می باشد. و همانطور که در ابتدا مقاله نیز گفتیم زبان برنامه نویسی سی شارپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین زبان های ساختاری و شیء گرا توانسته نقش مهمی در اجرای پرژه های برنامه نویسی تحت ویندوز و همچنین تحت وب داشته باشد.

شغل های مربوط به سی شارپ

 

شغل های متفاوتی در مورد برنامه نویسی سی شارپ وجود دارد اما نمی توان به صورت دقیق درآمد برنامه نویسی سی شارپ در ایران را محاسبه کرد. برای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی سی شارپ می توان به دو صورت استخدامی و آزادکاری مشغول به کار شد. در روش استخدامی شما می توانید به شرکت هایی که آزمون های استخدامی برگزار می کنند مراجعه نمایید و پس شرکت در آزمون و کسب نمره قبولی می توانید برای مصاحبه و شرح وظایف کاری شما، به شرکت مورد نظر مراجعه نمایید.

شغل استخدامی مزیت های فراوانی دارد مهم ترین مسئله این است که یک درآمد ثابت دارید و در تایم مشخصی می توانید کارهای خود را انجام دهید. تمامی فعالیت های شما زیر نظر شرکت انجام می شود و شما باید از تمام دانش و هوش خود برای انجام پروژه های شرکت استفاده کنید. برخی ها هستند که روش آزادکاری را انتخاب می کنند و تمامی کارها توسط خودشان انجام می شود. این روش شغلی مزایا و معایبی هم همراه خود دارد و مهم تر این که شما درآمد ثابتی ندارد و هر زمانی که پروژه ای انجام دهید می توانید درآمد داشته باشید. زمینه‌ هایی که می ‌توان با برنامه نویسی سی شارپ فعالیت کرد:

  • طراحی سایت: یکی از این زمینه ‌ها طراحی سایت است که با داشتن مهارت کافی می ‌توانید، سایت را به سلیقه خودتان طراحی کنید. در این بازار برای شما مشتری‌ های زیادی وجود دارد.
  • طراحی اپلیکیشن: طراحی اپلیکیشن برای اندروید یا IOS و برای انواع شرکت ‌هایی که مایل هستند، اپلیکیشن مخصوص خود را داشته باشند، بازار بسیار خوبی دارد.
  • طراحی بازی: طراحی بازی‌ های ویدیویی کاری بسیار تخصصی و حرفه ‌ای است اما با زبان برنامه نویسی سی ‌شارپ هم می ‌توان این کار را انجام داد و در بازار کار طراحی بازی فعالیت کرد.
  • طراحی نرم‌ افزار: طراحی نرم افزار و اپلیکیشن‌ ها می ‌تواند هم به صورت عمومی و برای فروش در مارکت ‌ها باشد و هم اینکه اپلیکیشن ‌های خاص و کاربردی برای شرکت ‌ها توسعه پیدا کند.

معایب سی شارپ

در کنار مزیت‌ هایی که برای این زبان برنامه‌ نویسی بیان کردیم، معایبی را هم می ‌توان برای آن بر شمرد. مهم ‌ترین این معایب به شرح زیر می ‌باشند:

– دستورات اصلی در برنامه C# برگرفته از زبان C هستند، به همین دلیل این موضوع روند یادگیری آن را کمی سخت می ‌کند. هر چند استفاده از این نرم ‌افزار برای برنامه نویسان بسیار ساده ‌تر و راحت ‌تر از بسیاری دیگر از زبان‌ ها است، اما با این وجود یادگیری فرامین آن برای افراد مبتدی کمی سخت خواهد بود

– از نظر قدرت کامپایل، این زبان برنامه ‌نویسی در حد متوسطی قرار دارد

– با توجه به شیء گرا بودن این زبان برنامه ‌نویسی، معایب موجود در این مدل از زبان‌ ها را نیز به همراه دارد. برای مثال انعطاف در برنامه ‌نویسی در این پلتفرم بسیار پایین است

– امکان ارتباط با api در سی شارپ بسیار ضعیف است

– برای توسعه‌ نرم ‌افزار موبایلی نسبت به پلتفرم ‌های رقیب عملکرد ضعیف ‌تری دارد

– این زبان برنامه ‌نویسی به دلیل یکپارچگی که با .Net دارد، امکان استفاده در محیط‌ های خارج از آن را نداشته و امکان استفاده مستقیم از زبان اسمبلی را هم ندارد.

یادگیری حرفه ای آموزش برنامه نویسی سی شارپ

 

اگر قصد دارید برنامه نویسی سی شارپ را به صورت حرفه ای و تخصصی یاد بگیرید به شما پیشنهاد می کنیم در دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ  مجتمع نخبگان زنجان شرکت کنید. مجتمع نخبگان زنجان یکی از برترین و بزرگ ترین مراکز برگزار کننده دوره های آموزشی از جمله آموزش برنامه نویسی می باشد.

علاقمندانی که در دوره آموزش جامع برنامه نویسی شرکت می کنند، برنامه نویسی را از مبتدی تا پیشرفته آموزش می بینند و پس از اتمام دوره ها می توانند وار بازار کار شوند. در واقع یکی از دلایلی که موجب می شود کسانی که در این دوره ها به راحتی وارد بازار کار شوند مدرک معتبری است که پس از اتمام دوره ها از مجتمع نخبگان زنجان دریافت می کنند، این مدرک معتبر  می باشد و مورد قبول تمام مراکز خصوصی و دولتی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ می توانید با کارشناسان ما تماس گرفته تا شما را در این زمینه راهنمایی نمایند. 02433544688



Facebook    Google    LinkedIn    Twitter

برچسب ها

سی شارپ  

اساتید مجتمع نخبگان زنجان