شما اینجا هستید:   خانه

آموزش وِیژه بهای تمام شده


دسته    :    آموزش قیمت تمام شده
شرح

آموزش حسابداری بهای تمام شده یکی از ساده‌ترین مباحث حسابداری است. این آموزش در دروس حسابداری صنعتی پرداخته می‌شود. دانش‌آموختگان قبلا درباره صورت حساب‌ها و ترازنامه‌ها در اصول حسابداری یک و دو اطلاعات کسب کردند. بعضی از افراد با شنیدن حسابداری بهای تمام شده به یاد کارخانجات و مراکز تولیدی می‌افتند. واقعیت این است که حسابداری بها فقط برای بخش‌های درون سازمانی نیست. آموزش حسابداری بهای تمام شده برای بخش‌های برون سازمانی نیز کارآمد است. این نشان می‌دهد باید افراد متخصص در این حوزه آموزش حسابداری بهای تمام شده را به طور کامل دریافت کنند با توجه به اهمیت دسترسی به اطلاعات صحیح در تصمیم گیرهای مدیران و توسعه تکنولوژیهای پیشرفته در ابعاد مختلف توام با افزایش پیچیدگی و رقابتی شدن محصولات، شرکت های تولیدی، بازرگانی و خدماتی نیازمند محاسبه بهای تمام شده شده اند. در همین راستا دوره آموزشی بهای تمام شده برگزار می گردد.

اهمیت آموزش حسابداری بهای تمام شده

یکی از اهمیت‌های آموزش حسابداری بهای تمام شده تصمیم‌گیری بهتر مدیران ارشد مجموعه در پیشبرد سیاست‌های شرکت است. مدیران و تصمیم‌گیرندگان اصلی مجموعه می‌توانند هزینه‌های تولید را مدیریت کنند. هزینه تولید شامل دستمزد کارکنان، هزینه مواد اولیه و … است. با حسابداری بهای تمام شده می‌توانند بهره‌وری را افزایش و سطح انگیزه کارکنان ارتقا دهند. به طور قطع اگر مدیران گزارش‌های مالی دقیقی نداشته باشند، از صحنه رقابت جا می‌مانند. به بیان ساده با آموزش حسابداری بهای تمام شده، هزینه‌های یک محصول، میزان سود و زیان آن برآورد خواهد شد.

آشنایی با مفهوم بهای محصولات و چگونگی محاسبه بهای تولیدی بسیار اهمیت دارد. این اطلاعات برای سازمان‌ها و شرکت‌هایی که در یک جریان رقابتی فعالیت می‌کنند؛ بسیار مهم‌تر است. حسابداری بهای تمام شده به مدیران ارشد کمک می‌کند تا بتوانند سیاست‌های بهتری در راستای رقابت با رقیبان خود بچینند. این فقط مختص مجموعه شما نیست! شما با ارزیابی گزارش‌های مالی شرکت رقیب می‌توانید تصمیمات بهتری بگیرید. مدیران و تصمیم‌گیرندگان نیاز دارند بدانند بهای تمام شده یک محصول چقدر است. با آگاهی از بهای تمام شده، قیمت فروش به آسانی معرفی می‌شود.

آموزش حسابداری بهای تمام شده فقط برای کارخانه‌ها و شرکت‌ها نیست! مشهورترین مکان‌ها برای استفاده از حسابداری بهای تمام شده، صنایع تولیدی و کارخانه‌ها هستند. لازم به ذکر است بانک‌ها، شرکت‌های حمل و نقل، مجموعه‌های خدمات درمان مانند بیمارستان‌ها نیز از این روش استفاده می‌کنند. بقیه موسسات از آموزش حسابداری بهای تمام شده بهره بردند و توانستند هزینه‌های متغیر را ارزیابی کنند. حسابداری بهای تمام شده یک نوع حسابداری مدیریتی و مالی است که هزینه‌های متغیر و ثابت هر مرحله از تولید را برآورد می‌کند. این نوع حسابداری کمک می‌کند تا تصمیمات بهتری در راستای اهداف شرکت و مجموعه گرفته شود.

سر فصل های بهای تمام شده

-حسابداری خرید و مصرف مواد اولیه با تاکید بر قانون مالیات بر ارزش افزوده

-حسابداری حقوق و دستمزد مستقیم با تاکید بر قانون کار و قانون تامین اجتماعی و قانون مالیات های مستقیم

-حسابداری انواع مخارج سربار ساخت

-تهیه صورت هزینه تولید

-نحوه محاسبه انحرافات در مواد و دستمزد و سربارساخت و حسابداری آن

-توضیح روش های محاسبه بهای تمام شده (روش سفارش کار، روش هزینه یابی مرحله ای، روش هزینه یابی استاندارد)

اساتید مجتمع نخبگان زنجان