شما اینجا هستید:   خانه

آموزشی مدیریت هتلداری


دسته    :    آموزش جهانگردی
شرح

ر جامعه امروزي صنعت گردشگري به دليل گستردگي که به وجود آورده است باعث جذب افراد در رشته هتلداری شده است و روز به روز بر ارزش آن مي افزايد به گونه اي که صنعت هتلداری بزرگترين و پر مخاطب ترين صنعت در دنيا معرفي شده است. 

درباره دوره
مدیريت (عمومی و تخصصی)هتلداری رشته‌ای کاربردی است که فراگیران در آن با مشخصات انواع مؤسسات پذیرایی ، انواع سرويس دهی در هتل ها، اصول و روابط در هتل ها ، طبقه بندی مدیريت قسمت های مختلف هتل و بهداشت کار و ایمنی در محیط آشپزخانه مؤسسات پذیرایی و به طور کلی اداره و مدیريت مناسب یک هتل، رستوران و … آشنا می‌شوند.

فصل اول    

  • تاریخچه هتلداری و گردشگری    
  • تاریخچه هتل    
  • هتل های تاریخی    
  • تأثير مدیریت بر زندگی انسانها    
  • جهانگردی نيروی محرکه ای برای فقرزدایی – اشتغال زایی و تکنولوژی در هتلداری    
  • کمبود و نواقص صنعت هتلداری:    
  • هتل نمونه    

فصل دوم    

  • طبقه بندی واحد های اقامتی    
  • انواع واحد اقامتی    
  • متل(Motel)    
  • هتل پانسيون Hotel Pension:    
  • ريزورت هتل Resort Hotel:    
  • هتل آپارتمان Apartment Hotel:    
  • انواع هتل ها بر حسب ستاره    
  • انواع اتاق در هتل ها    
  • انواع تخت در هتل    
  • انواع سرويس در هتل ها    
  • محل و شرايط احداث هتل    

فصل سوم   

  • مدیریت هتلها  
  • تأثیر مدیریت در هتل    
  • روشهـاي مديريت هتل   
  • ارتباطات مدیریت    
  • مدیر هتل موفق    
  • تأثیر تولید کنندگان بر مدیریت و هتل    
  • مدیر تشریفات یا مدیر رستوران‌های هتل    
  • معاون مدیر هتل    
  • مدیر شب    
  • شرح شغلی مدیر وقت هتل    

فصل چهارم    

  • اصول پذیرش میهمان    
  • تعریف ارتباط و انواع آن    
  • اصول و روابط در هتل ها    
  • اجزاء و مؤلفه هاي فرآیند پذيرش    
  • گرفتن اطلاعات از ميهمان هتل    
  • شيوه پذيرش ميهمان    
  • تطابق ويژه    
  • فهرست اتاق    

فصل پنجم    

  • امکانات هتل ها    
  • مهندسی منو رستوران مراکز اقامتی    
  • استاندارد کاری در پذیرش و خدمات دهی به میهمانان هتل در رستوران    
  • برنامه های کاری تاسیسات هتل و نقش آن    
  • نحوه چینش ترولی خانه داری در هتل    
  • فرانت آفیس    
  • شرح شغلی کانسیرج در هتل ها  
  • نحوه رسیدگی به میهمانان VIPو VVIP در هتل ها    
  • نحوه رسیدگی به شکایات میهمانان در پذیرش    

فصل ششم    

  • بازاریابی و فروش در مراکز اقامت عمومی    
  • مدیریت بر درآمد ها در هتل ها    
  • تکنیک های افزایش فروش در هتل و رستوران – Upselling    
  • نحوه اجرای تکنیک های افزایش فروش در هتل    
  • آموزش استفاده از Upselling به کارکنان   
  • زبان بدن در مذاکرات مدیران هتل   
  • استراتژی های قیمت گذاری در هتل ها   
  • آمیخته های بازاریابی در هتل ها    

فصل هفتم    

  • پذیرشگر هتل    
  • چارت سازمانی فرونت آفیس  
  • وظایف متصدی پذیرش هتل    
  • مهارت های حرفه ای یک کارمند پذیرش:    
  • روشهاي رزرواسيون    
  • تحصیلات لازم    
  • بازارکار و آینده شغلی    
  • میزان درآمد متصدی پذیرش هتل    
  • شخصیت های مناسب این شغل    
  • ظاهر و نمای کارکنان حرفه ای بخش فرانت آفیس:    

فصل هشتم    

  • روانشناسی هتلداری    
  • رفتار خوب با میهمانان    
  • روابط عمومی در هتل    
  • خوب گوش دادن به مشتری    
  • سازماندهی پذیرش در هتل    

اساتید مجتمع نخبگان زنجان